Βιογραφικό

Γεννήθηκα τον Σεπτέμβρη του 1985 στην Κατερίνη.

Γονείς μου ο Ευριπίδης Κουλκουδίνας φαρμακοποιός, με καταγωγή από τον Κολινδρό και η Βασιλική Κουλκουδίνα, με καταγωγή τη Σεβαστή. Αδερφή μου είναι η Μαρία Άννα Κουλκουδίνα, φοιτήτρια.

Αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Κατερίνης πετυχαίνοντας την εισαγωγή μου στο Τμήμα Νοσηλευτικής  του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Συνέχισα τις σπουδές μου στον τομέα της Φαρμακευτικής τις οποίες ολοκλήρωσα το 2014.

Ασκώ το επάγγελμα του Φαρμακοποιού με ιδιόκτητο φαρμακείο και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα του Τουρισμού.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια  η πολιτική μπαίνει στη ζωή μου.

  • Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης
  • Μέλος Τομέα Τουρισμού Ν.Δ.
  • Μέλος Τομέα Υγείας Ν.Δ.
  • Πρόεδρος Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κ.Π. Κατερίνης
  • Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Κατερίνης
  • Αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίαςστον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Διαθέτω πιστοποίηση στη ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)” από τον Ερυθρό Σταυρό -Παράρτημα Κατερίνης και πιστοποίηση στη  Βασική Υποστήριξη Ζωής «Basic Life Support” από το ERC European Resuscitation Council από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Είμαι παντρεμένος με την Αλκμήνη Παπανικολάου, φιλόλογο και έχουμε αποκτήσει ένα παιδί, τον Ευριπίδη.

Στις εκλογές του 2019 ο  Πρόεδρος  της Ν.Δ.  Κυριάκος Μητσοτάκης με τίμησε με την επιλογή του και εντάχθηκα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Με εμπιστεύτηκαν  με το σταυρό τους 9.054 πολίτες της Πιερίας που πίστεψαν  ότι αξίζει η γενιά μου να βγει μπροστά.

Στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 εκλέχθηκα Βουλευτής Πιερίας, αφού με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους  10.438  πολίτες. 

Στη διαδικασία εκλογής Προεδρείου της Βουλής που ακολούθησε, δέχθηκα την τιμητική πρόταση και εκλέχθηκα Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων με 270 ψήφους. 

Είμαι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων. 

Μέλος στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου καθώς και στην Υποεπιτροπή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων.

 

Θέλω τη συμμετοχή σου

Οι σύγχρονες κοινωνίες απαιτούν συνέργειες, ομαδικότητα, συμμετοχή.
Σε αυτή μου την προσπάθεια σε θέλω δίπλα μου για να βάλουμε μαζί τις βάσεις της νέας εποχής που έρχεται στη χώρα μας και στον τόπο μας ειδικότερα.